Het beste uit jezelf halen is kiezen

Meer over Eva
Eva Ouwerkerk - De Frisse Kijk

Eva en studie kiezen

Als geen ander, weet ik dat de juiste studie kiezen, wat van jou vraagt! Na twee keer uitgeloot te zijn voor Journalistiek, heb ik mijn 2e keuze, een hbo HRM, behaald. Erg leuke studie. Maar toch heb ik eerst 8 jaar professioneel videoprogramma’s gemaakt. In de avonduren heb ik vervolgens verander-communicatie gestudeerd en als manager 4 reorganisaties begeleid. Nieuwsgierig naar hoe mensen leren ben ik nog een keer terug naar school gegaan. Ik werk nu als consultant leren & ontwikkelen. Over keuzesupport leer ik veel van jullie en mijn talentvolle zonen (21, 24 jr.) en pas het dagelijks toe.

Visie

Wanneer je jezelf kent dan kan je inspelen op een wereld die verandert en omgaan met onzekerheden die op je pad komen. Bij elke levens-, studie- en werkvraagstuk sta je op een rotonde. Welke kant wil ik uit? Het kunnen koersen op je eigen kompas geeft je het zelfvertrouwen om opnieuw keuzes te maken. Er bestaan naar mijn idee geen foute keuzes maar leermomenten die je dichter bij je autonomie, verbondenheid, bekwaamheid en ideaal laten uitkomen, voor jezelf en voor anderen.

Neem de tijd om jezelf beter te leren kennen!

Eva Ouwerkerk - De Frisse Kijk
Eva Ouwerkerk - De Frisse Kijk

Rugzak

Om jouw rugzak goed aan te vullen werk ik met een aantal tools en interventies die hun kracht hebben bewezen. We starten het proces met het in kaart brengen van wat jou motiveert en krijgen zicht op je persoonlijkheid. Zowel bij een traject of training voor een jong talent, ouder, decaan of collega-loopbaanadviseur leer ik je de 5 studiekeuze stappen. Ik werk o.a. met Motivatiekompas, SDS, MBTI en Mills-Gardner. Tijdens de fase van het richting bepalen en studie verkennen gebruiken we actuele websites en keuzegidsen. Wat betreft de support zet ik off- & online ontwikkelings-gericht-NLP coaching in om je naar je doel te begeleiden.

Werkwijze

Het beste uit je zelf halen is kiezen!
Jong talent, ouder, decaan of loopbaanadviseur gaat jouw vuurtje om Zingeving, Creativiteit, Vrijheid? Samen zijn met mensen Verbondenheid. Trekt Uitdaging je aan of is de weg naar de top wel wat? Hoe kan je dat omzetten in een studie of support aan een jong talent. We doorlopen vijf stappen: je talent (1) wakker kussen en scherp krijgen waar je je hart (2) voor wil gaan inzetten. De studiethema’s en criteria (3) bepalen, de markt (4) op om te gaan verkennen en vergelijken. Dan het uur U, het doorhakken van de knoop (5). En dat met oog voor ieder zijn eigen wijze van leren en werken.

Eva Ouwerkerk - De Frisse Kijk
Eva Ouwerkerk - De Frisse Kijk

Wederzijdse verwachting

Analytisch, creatief, doelgericht, deskundig, verbindend, nieuwsgierig en ontwikkelingsgericht.

Je kunt van mij verwachten dat ik tijdens een traject of training samen met jou je talenten zal (her) ontdekken en versterken. Met 100 % inzet zal ik je ontwikkeling en studiekeuzeproces stimuleren en begeleiden. Van jou verwacht ik dat je je open stelt voor de verkenningstocht of training, tijd maakt voor de voorbereidingen en je opgedane kennis en inzichten deelt met mij deelt. Je blijft eigenaar van je eigen studiekeuze en leerproces.

contactgegevens

Studiekeuze Jong Talent is een speciaal programma van:
De Frisse Kijk
Eva Ouwerkerk

Vestigingen:
Leiden en Poeldijk

 

 

© 2012-2024 De Frisse Kijk

Mobiel: (+31) 06-30424265
Email: info@studiekeuzejongtalent.nl

KvK: 56094957
BTW: NL 178932942

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Logo groot De Frisse Kijk

volg mij via

 

© 2012-2024

De Frisse Kijk