Weet jij al welke studie bij je past?

Ga jij voor uitdaging, vrijheid, creativiteit of zingeving?
Lees verder

het studiekeuzetraject

Kiemkracht

Tegenwoordig kun jij uit honderden opleidingen kiezen. Maar welke past het beste bij jou? Ken jij jezelf en alle mogelijkheden goed genoeg om de juiste keuze te maken? Maak gebruik van het studiekeuzeprogramma Kiemkracht.

Dit is een volledig individueel of groepstraject van vijf bijeen-komsten. Je onderzoekt je talenten, interesses, wensen, criteria, het aanbod van studies en je komt tot een top drie van mogelijke studies. En leert je eigen kompas in te zetten om een beslissing te maken die nu goed bij je past.

een kort opstartprogramma

Motivatiekompas

“Als je wilt weten waar je plezier aan beleeft, moet je kijken naar wat je met plezier hebt gedaan!” Anton Philips

Het MotivatieKompas is een methode die jongeren helpt bij het maken van de juiste keuze. Een jongere wordt zich meer bewust van zijn of haar persoonlijke unieke talenten en motivatiepatroon. Dit individuele of groepstraject van 3 bijeenkomsten levert jou een kompas op. Met dit kompas ga jij op verkenning en bezoekt vervolgens de open dagen. Het kompas houdt je op koers en zorgt ervoor dat je appels met appels gaat vergelijken.

Het tussenjaar traject

Have a break

De wereld ligt aan je voeten, met welk talenten ga jij deze reis maken?

Het tussenjaar, een jaar waarin je werkt, vrijwilligerswerk oppakt, een taal gaat leren of gaat backpacken? Want ook zo leer jij je talenten en interesses goed kennen. In have a break achterhalen we welke motivatie, interesse en talenten je in huis hebt. Welke studiethema’s het beste bij je passen. Hoe zou je nu praktische ervaring kunnen opdoen om deze keuzes te gaan versterken? In negen bijeenkomsten werken we aan een kompas van zelfkennis en een – tussenjaar – plan van aanpak met opdrachten en online coaching. Dit onderzoek, je eigen talenten inzetten en ervaren leidt tot een jaar van persoonlijke groei en een bewuste studiekeuze.

 

contactgegevens

Studiekeuze Jong Talent is een speciaal programma van:
De Frisse Kijk
Eva Ouwerkerk

Vestigingen:
Leiden en Poeldijk

 

 

© 2012-2024 De Frisse Kijk

Mobiel: (+31) 06-30424265
Email: info@studiekeuzejongtalent.nl

KvK: 56094957
BTW: NL 178932942

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Logo groot De Frisse Kijk

volg mij via

 

© 2012-2024

De Frisse Kijk